2013-11-05 09:13:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Kerülje a hosszú utazásokat!

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne legyen olyan egoista! Azért, mert a kedvese nem pont ugyanazt, vagy ugyanúgy akarja, amit ön, még nem esküdt ellensége. Legyen belátó, és próbálja meg harmóniába hozni a kettejük akaratát. Hiszen szeretik egymást, nemde?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap kerülje a hosszú utazásokat! Legjobban tenné, ha otthon ülne és a világbékén morfondírozna. Ha netán az extrém sportok szerelmese, tegye félre egy időre ezt a szenvedélyét. Nézzen egy romantikus filmet, bújjon össze kedvesével, az a fontos, hogy ne mozduljon ki biztonságot adó otthonából!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Még alig kezdődött el ez a hét, ön már a végét várja. Valamilyen meglepetésre, kisebb utazásra, vagy vendégeskedésre készül, esetleg egy versenyen szeretne részt venni. A kihívásokat önnek találták most ki. De még van mit gyakorolnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottsága, derűs jókedve. Minden oka megvan arra, hogy rózsaszínűbben lássa a világot. Ha a jelenlegi helyzete, főleg anyagilag, nem is kielégítő, a mai napon megpillanthatja a fényt az alagút végén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem várhat el több segítséget már a barátaitól. Azok már így is több támogatásban részesítették önt, mint bárki mást a környezetében. Az életét most már ideje lenne a saját vállára vennie, és hordoznia is a terheit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kezdi immár lemondóan szemlélni a változásokat, amelyek ön körül zajlanak. Pedig módja volna rá, hogy pozitív példával irányt mutatva, beleavatkozzon a dolgokba. A példaadás jobb, mint a puszta szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Könnyen magára haragíthatja a kollégáit a felesleges fecsegésével. Ha olyan titkokat árul el egy kívülállónak, amivel a saját kisebb közössége tagjai ellen vét, azzal jogosan vívja ki felháborodásukat. Tegyen lakatot a szájára!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól látja a helyzetét, ha úgy véli, hogy jobb, ha irigylik, mintha sajnálják. Ezért még olyan trükkhöz is folyamodhat, hogy jobb színben tünteti fel magát anyagilag, vagy társadalmi pozíciójában. De ne vigye túlzásba a kozmetikázást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szép, nyugodt, harmonikusan melankolikus őszi napra számíthat. Az olvasásra, elmélyült tanulmányokra, írásra, és merengésre egyaránt alkalmas idő ez. Kevésbé jó a sportolásra, mert nehezebben tud koncentrálni a mozgására.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az utóbbi napok kissé megviselték önt lelkileg. Talán titkokat tudott meg a múltjából, vagy olyan dolgokkal kellett szembenéznie, amelyekről azt hitte, már régen túl lehet rajtuk. Még volna mivel elszámolnia, vagy bocsánatot kérnie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Legyen türelmes: nem biztos, de lehetséges, hogy már a mai napon teljesedik egy vágya, vagy bizonyosságot szerez valamilyen tervével kapcsolatban. Vállalkozóknak kitűnő nap lehet ez a hatóságokkal való tárgyalásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Túlságosan elfoglalt, túlszervezte magát, és semmi pihenőidőt nem hagyott arra, hogy regenerálódjon. Pedig nem merítheti ki a végsőkig a szervezetét. A serkentőitalokról pedig végképp jó lenne lemondania. A csoki meg hizlal.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: